Jag behöver göra en marknadsundersökning!!!!

1
Jag vill öppna ett hunddagis och behöver veta om jag kan få ihop tillräckligt många hundar för att det ska kunna gå runt.

Jag bor i ett litet samhälle, det finns inget hunddagis här och KRUXET ÄR att jag inte vet om det finns ett behov av det heller.

SÅ jag måste på nått sätt göra en marknadsundersökning MEN HUR?????

Vad har ni för förslag??

Tacksam för snabbt svar! 🙂
48
Det är inte så svårt!  :P[br][br]Det du helt enkelt kan göra är att ställa samman ett antal frågor som du tycker är intressanta att få besvarade. Självklart måste du ställa frågan om den tillfrågade kan tänka sig att lämna sin hund på dagis, men fråga också hur mycket de kan tänka sig betala för det, hur ofta de tror de behöver lämna sin hund där, vad de tycker är viktigt hos ett dagis, tex mat, lokaler, möjlighet till lek för dem osv. Ett tips är att gå till den lokala butiken och fråga kunder som går förbi, eller så kan du ställa dig inne i butiken vid hundmaten. Spar och sammanställ sen alla svar du fått, tänk på att de människor som svarat att hunddagis är intressant är potentiella kunder. Har du tagit deras namn och telefonnummer så kan du kontakta dem sen när du eventuellt öppnar dagiset. Lycka till! :)
190
[quote author=Delpero link=topic=3346.msg15358#msg15358 date=1199820042][br]Det är inte så svårt!  :P[br][br]Det du helt enkelt kan göra är att ställa samman ett antal frågor som du tycker är intressanta att få besvarade. Självklart måste du ställa frågan om den tillfrågade kan tänka sig att lämna sin hund på dagis, men fråga också hur mycket de kan tänka sig betala för det, hur ofta de tror de behöver lämna sin hund där, vad de tycker är viktigt hos ett dagis, tex mat, lokaler, möjlighet till lek för dem osv. Ett tips är att gå till den lokala butiken och fråga kunder som går förbi, eller så kan du ställa dig inne i butiken vid hundmaten. Spar och sammanställ sen alla svar du fått, tänk på att de människor som svarat att hunddagis är intressant är potentiella kunder. Har du tagit deras namn och telefonnummer så kan du kontakta dem sen när du eventuellt öppnar dagiset. Lycka till! :)[br][/quote][br][br]Ett väldigt bra tips, tänk bara på att man måste ha affärens tillstånd om man står inne i affären eller på affärens tomt..[br][br]Men metoden fungerar ju också på andra ställen där många människor passerar. Passa också på att ställa frågorna till alla bekanta med hund som du känner..
321
Stå i anslutning till en djuraffär. Påpeka för butiksinnehavaren att du, om du sen faktiskt startar ditt hunddagis, blir en möjlig storkund hos dom. Då säger de knappast nej till din förfrågan.[br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.