Startsida

Marianne Medin

vd på Slöjd-Detaljer i Skara
Slöjd-Detaljer - för dig med skaparlust!
Intresset för hantverk är större än någonsin. Vi snickrar, stickar och pysslar som aldrig förr, även bortglömt mode och retrokänsla upplever en renässans.
För oss på Slöjd-Detaljer passar det perfekt, då kreativitet och eget skapande ligger oss varmt om hjärtat. Vi gör vårt yttersta för att förmedla filosofin att människan behöver kreativitet för att leva ett gott och lyckligt liv och må bra i själen.
Vår mission
Vi vill inspirera människor till att använda sin kreativitet och finna glädjen i eget skapande. Det gör vi genom att erbjuda idéer, kunskap och produkter till attraktiva priser.
Affärsidé
Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och idéer för eget skapande till konkurrenskraftiga priser via distanshandel och i butik. Genom vårt stora kunnande och mångåriga erfarenhet kan vi inspirera och stödja våra kunder i deras skaparprocess. Vi arbetar för ständig förnyelse och för ett stort miljöengagemang. Våra kunder återfinns i alla typer av verksamheter och i alla ålderskategorier. Geografiskt ligger vårt fokus på de Nordiska länderna men med försäljning i hela Europa.
Miljöansvar
Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:15 och arbetar ständigt med att ta vårt ansvar för miljön i val av produkter, leveranser och hela vårt sätt att agera. Hur vi ser på hållbarhet kan du läsa mera om här: https://www.slojd-detaljer.se/slojd-detaljer/hallbarhet
Historik
Slöjd-Detaljer startades 1960 av Dan och Margit Medin. Den huvudsakliga inriktningen då var att förse skolor med förbrukningsmaterial för träslöjds undervisningen och än i dag är försäljning till skolor vårt fokusområde. Mer om vår historia finna att läsa om här: https://www.slojd-detaljer.se/slojd-detaljer/historik
Bland våra kunder finns skolor, omsorg, konsumenter, företag, föreningar m.fl. Största delen av vår försäljning sker genom vår webbshoppen och vår digitala katalog men vi har även fyra fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Skara.

Kreativt skapande

https://www.slojd-detaljer.se/inspiration/inspirationsfilmer/linoleum
https://www.slojd-detaljer.se/inspiration/inspirationsfilmer/textil-vintage-farg
https://www.slojd-detaljer.se/inspiration/inspirationsfilmer/fluid-painting-swiping

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.

Artiklar av Marianne Medin

Användaren har inte skrivit några artiklar ännu.