Startsida

Helen.lundgren@icloud.com

Ägare på Catch & Relax AB i Vaxholm
Sportfiske och Skärgårdsevent i Stockholms Skärgård med Catch & Relax. Bosse och Helén, vi som driver fiskeguidesföretaget Catch & Relax AB sedan 2005 är båda uppväxta i Stockholms underbara skärgård. Ett gediget intresse för fiske, natur och skärgård ledde till att vi blev skärgårdsbor för 20 år sedan.

Catch & Relax AB´s motto är att våra gäster skall få uppleva skärgården på nära håll, upplevelser lite utöver det vanliga! Att fiska i Stockholms vackra skärgården innebär mycket mer än att bara själva fisket, det är en naturupplevelse inte likt något annat i hela världen.

Vi lägger fisket helt på kundens nivå och ser till att alla får den rätta utrustningen. Fiske är en underbar aktivitet som ska vara en trevlig stund för inspiration, eftertanke och fylld av adrenalinkickar.

Catch & Relax AB erbjuder olika fiskeäventyr till både privatpersoner och företag främst Stockholms mellersta och norra skärgård samt Mälaren. Välj mellan halv- eller heldag.
Några av våra mest populära upplägg är för företag After Work Fiske med efterföljande klippmiddag eller Fiskebastuturen. För vänner eller familj finns de populara turerna kompisfiske eller familjefiske. Grundkurs i flugfiske från båt eller för den avancerade. Ja utbudet är brett och hör av dig så ser vi vad som passar.

Vi fiskar främst gädda, abborre och gös och under den kallare årstiden även havsöring. På vintern när isen lägger sig erbjuder vi även isfiske efter gädda, abborre och regnbåge.

Fiskemetod är främst spinnfiske, jerk bait och vertikal jiggninge samt flugfiske och sedan på vintern pimpel.

Catch & Relax AB har inom företaget 4 båtar, för mer information om våra lite större båtar med topp komfort se http://www.catchrelax.se/catchrelax/Batarna.html
Viktigt för säkerhet vid fisket är gott om plats. Våra större båtar gör också att vi kan ha extra utrustning och lite olika slags utrustning med oss.

Beroende på era önskemål skräddarsys just ert arrangemang. Kanske ni även behöver boende, konferens, andra aktiviteter och transporter. Vi hjälper gärna till!
Ert behov vår syssla!

Välkomna!

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.

Företagsprofil

Artiklar av Helen.lundgren@icloud.com

Användaren har inte skrivit några artiklar ännu.