Startsida

Lena Sanver

Formgivare på Sanvers Bokdesign i Ulricehamn
Jag heter Lena Sanver. Under många år har jag arbetat som Offentligt biträde i asylsaker men har nyligen tagit steget ut i det okända och börjat arbeta som frilansande bokdesigner. För att samla mina frilansuppdrag är jag i upptakten att starta Sanvers Bokdesign. Ja, jag vet att namnet inte är det mest fantasifulla men det är rakt på sak vad det är företaget gör. Det tror jag är viktigt. Jag ska inte sticka under stol med att jag är helt ny i branschen, men det betyder inte att jag är ny i InDesign och Photoshop som är de två program jag använder mest för att skapa omslag och sätta texter. De flesta bilder jag använder till mina projekt är mina egna, därför blir mina omslag unika. Det är väldigt viktigt för att kundens bok ska sticka ut i det stora bokhavet som finns i handeln idag. Min filosofi då jag gör omslagen är att den bild jag skapar ska göra bokköparen så nyfiken att hen läser texten på baksidan. Då är boken nästan såld.

Då jag än så länge endast har ett kundprojekt att visa upp behöver jag modiga människor som vågar satsa på att jag kan göra jobbet åt dem. Därför kommer jag att lägga upp 'start up' erbjudanden på Sbd:s Facebook. Så håll ögonen öppna om du är ute efter ett nytt omslag och/eller sättning av din bok.

Utöver bokdesigner är jag författare och konstnär/illustratör. Jag har haft flera utställningar och väntar på att min första utgivna novell ska nå läsarna i december. Jag tror inte på

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
  • Följer 1 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.

Artiklar av Lena Sanver

Användaren har inte skrivit några artiklar ännu.