Startsida

Svenska Bolagstorget

Företagsmäklarna på Svenska Bolagstorget i Solna
Svenska Bolagstorget är en modern rikstäckande företagsförmedling som också förmedlar varumärken och immateriella rättigheter. Med nya moderna metoder värderar, säljer och förmedlar vi verksamheter, varumärken och immateriella rättigheter åt våra uppdragsgivare. Genom vårt internationella systerföretag, ROI Broker Group International Ltd., erbjuds liknande tjänster också internationellt. Svenska Bolagstorget utför också sökuppdrag för den som vill köpa företag, varumärken eller immateriella rättigheter. Vi söker då rätt på lämpliga objekt att förvärva, även detta sker såväl nationellt som internationellt.
Utöver detta tillhandahålls tjänster förknippade med affärsöverlåtelser såsom bl.a. företagsvärdering, rådgivning kring förvärv, affärsutveckling och avtalsassistans. Vi hjälper även till med att finna olika former av finansiering.
För den som skall starta en verksamhet kan det ofta finnas stora synergieffekter att vinna genom att överta en verksamhet för att därigenom minska tiden innan man är igång. För den som redan är igång kan det vara ett sätt att öka sin marknadsnärvaro och skapa synergier eller att sprida risker eller öka lönsamhet. Ja skälen är många!
Välkommen till oss på:
www.svenskabolagstorget.se

Köpa eller sälja företag - generationsskiften

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 1 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.