MVG i allt - Hemligheterna med att få högsta betyg i skolan.

Tråden är låst och det går inte att kommentera i den.
2
Borttaget då det bryter mot reglerna.

Mvh Patrik
321
Detta är ett forum för frågor, synpunkter och diskussioner, inte en plats för annonserande.[br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
219
1
[quote author=Filibastis link=topic=3258.msg14935#msg14935 date=1197297801][br]Detta är ett forum för frågor, synpunkter och diskussioner, inte en plats för annonserande.[br][/quote][br][br]Men det är ju skrivet under rubriken "till salu"....Hur ska man tolka det?[br][br]Jag håller faktiskt med dig att jag vill inte se en massa reklam och annonseringar men vad är det egentligen meningen med rubriken "till salu"??  :blink[br]Är det om man vill säja sitt företag? eller en ensktaka beg. produkt...???[br][br]Sen är det inte Minuette som säjer utan ger bara ett boktips![br]eller har jag fel där?
2
Ja, det står ju till salu och om du kollar på alla andra inlägg under "till salu" inlägg så är dem flesta lite som annonser.[br][br]Ha en bra dag :)
1616
4
Det här får vi ta upp med Admin om då det inte direkt rör sig om B2B utan direkt till slutkund. Så här står det vad gäller kategorin:[br][br]"Till salu[br]Här kan du lägga in om du har något till salu, t ex ditt företag till salu. Denna salu marknad är endast B2B och [u]försäljning och marknadsföring till slutkund är inte tillåtet[/u]. "[br][br]Tills vidare låser jag tråden och inväntar Admins beslut.[br][br]Mvh[br][br]Magnus Olsson[br][b]Moderator Företagande.se[/b]
Må väl!