Headset - Bluetooth

Tråden är låst och det går inte att kommentera i den.
456
1
Hej

Någon som vill göra lite reklam för ett headset av Bluetooth-modell?  ;)

Jag söker en vettig variant med bra ljud, gärna funktioner och man skall gärna kunna använda den under bilkörning (brusreducering?).

Positiva/Negativa kommentarer, märke och modell samt ungefärlig prisklass önskas..

Har tittat på denna som verkar helt ok att börja med:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=se&lc=sv&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10807

Eller kanske någon av JABRA´s sortiment:

http://www.tbh.se/index.asp?id=4&kat_id=1011&prod_id=
2360
37
Negativt! Strålningsrisk
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
30
Hej![br][br]Använder själv en Ericsson men av äldre modell. Tycker att den fungerar jättebra. Det enda problemet jag har att ett öra som inte är skapt för både glasögon och handsfreen.[br]Har funderat på att skaffa en annan handsfree som man kan sätta fast på glasögonen.[br][br]Det som Lars skriver om strålning ska man väl inte bortse från, men jag har varit på några kurser hos SSI och alla där som använder bärbara telefoner eller vanliga telefoner använder handsfree, både med och utan kabel. Vid en fråga till dom så sa dom att strålningen från en blåtands handsfree är knappt mätbar i jämförelse med strålningen från själva telefonen.[br][br]/ Johan
Att bekymmer tar död på fler människor än arbete beror på att fler människor bekymrar sig än arbetar.
456
1
Hejsan[br][br]Ja, det blir nog en Sony-Ericsson p.g.a av varumärket som för mig innebär kvalitet... ;)[br][br]Strålning kommer man säkert aldrig ifrån, men som sagt så är det väl mängden som får avgöra.
1616
4
[quote author=Baronen link=topic=2602.msg10543#msg10543 date=1185356262][br]Det enda problemet jag har att ett öra som inte är skapt för både glasögon och handsfreen.[/quote][br][br]Kan du inte använda andra örat då?  ;)[br][br]SSI (Statens strålskyddsinstitut) ställer i dagens läge hårda krav på strålning samt upprättande av riktlinjer för just strålning från bland annat mobiltelefoni samt vanlig trådlös telefon. Man finner mer information om detta samt vad de arbetar med på följande länk: http://www.ssi.se/ickejoniserande_stralning/mobiltele/Framsida.html?MenueType=1&Menu2=Mobiltelefoni Där finns massa intressant att läsa.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br]
Må väl!
456
1
Övriga ämnen ombedes flyttas till annan lämplig tråd..  ???
2360
37
SSi har en version verkligheten är en annan men det är en lång historia för den som inte är insatt.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
456
1
*suck*... så förutom skatteverket så är även SSI inkompetena?[br][br]Det blev en Sony-Ericsson HBH-PV710 hur som helst..