Lön & HR - Vi hjälper dig!

0
PayRule är din personliga och digitala lönepartner. Vi hjälper företag med lönehantering, personalfrågor, policys som t ex semester, anställningsavtal mm. Samarbetet med oss kännetecknar hög servicenivå, proaktivitet och snabb support, bland annat via vår chatt. Tiden vi sparar tack vare dagens teknik lägger vi på att ge helhjärtad support till alla på företaget och att vara närvarande som samarbetspartner.

Några av våra tjänster:

LÖNEOUTSOURCING
Vi sköter lönerna på plats från oss. Ni slipper anställa en löneadministratör, täcka upp vid sjukfrånvaro och semester, hålla er uppdaterade på nya regler, hålla koll på systemlicenser och drift av system mm.

LÖNEOUTSOURCING + LÖNEKOORDINATOR
Vi sköter lönerna på plats från oss men ni har också en lönekoordinator som kommer till er och samlar in löneunderlag och attester, svarar på personalens frågor mm.

ANSTÄLLA
Vi hjälper er att titta på era policys, semestervillkor, pensionsplan, föräkringar mm.
Vi hjälper er att se över vilka reduktioner ni har rätt till med arbetsgivaravgifter och att ansöka om dessa. Vi ser över era anställningsavtal och kan stötta er i eran on-boarding.

UTREDNINGAR
Vi hjälper er att reda ut tidigare administration av t ex pensioner, semesterskulden eller andra delar av löneprocessen ni vill ha ett extra öga på för att säkerställa att allt stämmer. När vi hjälper företag att reda ut hjälper vi även till att lägga upp en rutin på hur ni säkerställer att era processer innehåller kvalitét framåt.

Behöver du hjälp med lön och HR - tveka inte på att kontakta oss.
Mer info i min profil.

Hemsida: www.payrule.se
LinkedIn: PayRule AB
[email protected]
010 - 139 90 70
Micaela @ PayRule - experter på lönehantering och personalfrågor

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.