Ledarskapsutbildningar för både chef och medarbetare

1
Hos CoreCode hittar ni utbildningar som är riktade mot chefer, medarbetare och personer med ansvar. Med praktiska övningar i grupper ihop med utbildade och certifierade instruktörer så får ni en bra verktygslåda av metoder att använda er av i riktiga händelser.

UGL(Utveckling av Grupp och Ledare) är Sveriges i särklass mest efterfrågade ledarskapsutbildning och kvalitetssäkras av Försvarshögskolan. Alla instruktörer är även certifierade av Försvarshögskolan.

JGL(Jämställdhet Genus Ledarskap) fokuserar på att fylla på med mer kunskap inom jämställdhet och jämlikhet inom organisationer och företag. Ni lär er att förebygga sexuella trakasserier, härskartekniker och andra beteenden som kan skada en bra arbetsmiljö.

Och många fler utbildningar som hjälper företag och personer med ansvar att hantera sina relationer bättre och med rätt verktyg kunna effektivisera arbetet!

http://corecode.se
CoreCode skapar mötesplatser genom anpassade uppdrag och öppna utbildningar, för att ni ska nå era affärsstrategiska mål och skapa långsiktigt välmående organisationer. CoreCode.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.