SEO-kurser - Nu tillgängliga för alla!

75
6
Nu sänker vi priserna på våra SEO-kurser på distans under hela hösten. Tanken är att få in så många småföretagare att lära sig sökoptimera som möjligt under denna period.

Vi vill se till att få ut kunskapen i företagen, så att nätet blir mer stabilt och ni rankar högre.

Se till att lär er sökmotoroptimera från grunden. Vi samarbetar idag med kurser.se och där kan ni läsa mer om våra kurser och anmäla er:
kurser.se/SEO-kurser
[center][/center]
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
4
Bra initiativ med att erbjuda [url=http://edgeweb.se/blogg/109-snabbkurs-i-seo-sokmotoroptimering]kurs i SEO[/url] till småföretagare. Anser att fler borde lära sig att göra vissa delar av detta internt eftersom det ändå är företagaren själv som bäst kan genomföra detta förutsatt att de förstår principerna bakom. Vi uppmanar även de som köper in [url=http://edgeweb.se/vara-tjanster/professionell-seo-internet-marknadsforing]professionell SEO[/url] konsultation att ändå sätta sig in i och förstå grunderna i hur det fungerar. Dels för att förvissa sig om att jobbet blir korrekt utfört men också för att när de skall skapa nytt innehåll till sin hemsida göra det på rätt sätt. Hoppas på ett bättre internet genom mer relevanta sökresultat i framtiden då fler lärt sig SEO.
Behöver du köpa hemsida till ditt företag? Vi på http://edgeweb.se har speciallierat oss på modernt designade hemsidor till minsta möjliga pris. Kontakta oss för gratis designförslag!
75
6
Precis, även om man ska ta in professionell hjälp så bör man kunna förstå termer och hur saker hör ihop. Den kunskapen får man genom [url=http://www.kurser.se/SEO_kurs_On_page_155702.htm]Grundkursen[/url]. Inte minst om man är företagsledare kan det vara bra kunna prata samma språk som sina anställda för att kunna styra dem rätt. Sen finns det också dem som vill kunna göra allt själva och då är de [url=http://www.kurser.se/SEO_kurs_On_Off_page_Plus_155726.htm]Avancerade kurserna[/url] en bra språngbräda! Välkomna!
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
207
3
Är HemsidePortalen.Se certifierad AdWord, AdSense / eller SEO -aktör, eller finns det någon form av utbildning inom området?
75
6
Hej Deeman och tack för din fråga! Jag som äger J.F. HemsidePortalen.se håller just på i detta nu att certifiera mig som Google AdWords Partner. Bara för sakens skull för att kunna visa deras cert-märke på sidan. Jag håller även på att avslutar min Kandidat på IT-Universitetet i Sthlm och där har jag läst många kurser både inom sökmotor-området, webmining och internetsökning som kan appliceras och används dagligen i arbetet. Vidare så finns specialistkunskapen mestadels via egen erfarenhet och egna studier, utvärderingar och efterforskningar. Enklast kontakt når du via formuläret på hemsidan: [url=http://hemsideportalen.se/bestall/anmalan-till-seo-kursen]http://hemsideportalen.se/bestall/anmalan-till-seo-kursen[/url]
Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se
207
3
Ok, då avvaktar jag ett tag eller spånar vidare...

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.