Bridewalk - årets event inom bröllop!

1
En lördag i mitten av Maj går Bridewalk av stapeln i centrala Stockholm. 5 modeller kommer visa sommarens trender inom brud och bröllop och Ni har chansen att vara med!

Endast ett företag inom varje genre ges möjligheten att delta och visa upp sitt företag och sina produkter.

Uppmärksamheten kommer bli enorm då Bridewalk tågar genom stan på välflanerade gator och torg. De blivande brudparen behöver med andra ord inte lösa entrebiljett för att skåda era varor och tjänster.

10 000foldrar kommer delas ut under dagen med information, bilder och kontaktuppgifter till just Ditt företag. Självklart är du även med och pratar med kunder och säljer in dina produkter och tjänster. Har du råd att inte vara med?

Företag inom följande genres kommer delta: brudklänningar, hår och make up, smycken och ringar, skor och accessoarer, transport, blommor. Saknar vi dig? Kontakta mig för mer information eller gå in på www.bridewalk.se

Var med du med och ta din del av den bröllopslust som börjar ta form i och med det annalkande kungliga bröllopet!


www.bridewalk.se
Cecilia Natander: 070-7547324
1616
4
Hej Cecilia,[br][br]Då detta inte var en presentation av företaget/verksamhet valde jag att flytta det från "Presentera dig och din verksamhet" till bättre passande "Anslagstavlan".[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Moderator Företagande.se[/b]
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.