Att använda video är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag online för att locka potentiella kunder och sticka ut från konkurrenterna. Den viktigaste anledningen är att när besökaren ser en bild, ger det bara en liten bit information. Det du vill att de ska göra är att ta ett beslut om de ska köpa din produkt eller tjänst. Men tittar de på en video får de chansen att höra vad du har att säga, se hur din produkt fungerar, få en känsla för din personlighet och så mycket mer.

Video kan vara ett utmärkt verktyg, särskilt när du tänker på hur många som söker efter video istället för att läsa om en produkt eller tjänst. Det är dessutom mer minnesvärt än text, eftersom det är bättre att visa än att berätta. Att använda video i dina marknadsföringsinsatser kan hjälpa till att engagera kunder, öka försäljningen och bygga förtroende för ditt företag hos potentiella kunder. Studier har visat att videor genererar 2,6 gånger bättre engagemang än textbaserade inlägg. Video är också ett av de bästa sätten att öka trafiken till din webbplats samt förbättra sökmotorernas ranking. 

På Konverta är vi dedikerade till att hjälpa företag att bli mer framgångsrikt. Vi vet att det finns några viktiga skäl till varför du behöver en video som förklarar din verksamhet – och de går långt utöver att bara göra människor medvetna om vad ditt företag gör. En professionell gjord företagsvideo hjälper dig att bredda dina kunders förståelse för vem du är och vad som gör dig speciell.

Se här vad vi på Konverta kan göra för dig

Eller skicka ett meddelande.0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.