Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1352 artiklar
Folk har varit upptagna med att hitta sätt att både förbättra effektiviteten i vardagens sysslor och uppgifter och skapa goda vanor och hobbyer. Därför har MyTrendyPhone skapat en lista över Sveriges fem mest populära produkter som dessutom kan hjälpa dig att uppnå dina mål!

M7S hörlurar introducerar framtiden för dig


True Wireless Stereo M7S hörlurar är mer än bara hörlurar; de ger stil till din outfit! Deras metallfinish och futuristiska design gör det till ett tillbehör som en astronaut skulle använda!

Dessa helt trådlösa hörlurar har ett snyggt laddningsfodral med en LED-skärm som håller dig uppdaterad om batteriets status. Denna kromiska skönhet kommer också med högkvalitativ ljudkomponent och inbyggd HD-mikrofon för att säkerställa den bästa lyssnings- och samtalsupplevelse.

Funktioner som svenskarna älskade:

 • Dess exceptionella ljudkvalitet uppfyller behoven för alla musikgenrer. Du kan använda dem i antingen stereo- eller monoläge för att tillfredsställa alla dina lyssningsbehov.
 • IPX7-vattentålighet tillåter dig att använda dem under träning! Du behöver inte längre oroa dig över svettskador.
 • Njut av fördröjningsfri och stabil anslutning till alla Bluetooth-stödjande enheter via Bluetooth 5.0 teknik.
 • Automatisk anslutning garanterar snabba och problemfria anslutningar till dina enheter.


Universell 360 roterande mobilhållare, ditt första val för biltillbehör


Använder du din smartphone för att navigera till adressen som din vän meddelade? Kör säkert utan att mixtra med telefonen med denna universella 360-graders roterande backspegel hållare. Denna praktiska gadget håller skärmen synlig och låter dig höra anvisningarna tydligt utan att distrahera dig.

Detta fäste har starka klämmor som du enkelt kan montera på de flesta backspeglar. Det är också perfekt för att titta på dina favoritprogram medan du väntar på parkeringen för att din matbeställning ska vara klar.

Funktioner som svenskarna älskade:

 • Dess breda justeringsvinklar och starka klämmor håller din enhet säker och behagligt på plats medan du kör.
 • Det är extremt enkelt att installera fästet. Du behöver inte vara expert för den här uppgraderingen.
 • Kompatibel med de flesta fordonens backspeglar och en rad smartphones.


Kitchen Series oljeflaska för en hälsosammare diet


Gör övergången till matlagning med låg fetthalt med Kitchen Series sprayflaska för olja. Detta eleganta glas- och livsmedelssäkra oljedispenser tillverkad i ABS-plast är ett måste för alla hälsomedvetna individer.

Den här praktiska gadgeten är inte bara ett elegant och vackert tillägg till ditt kök, utan den också tillåter dig att laga smartare genom att använda tillräckligt med olja i din matlagning. Den kompakta designen gör att du kan bära den med dig för utomhusgrill och picknick.

Funktioner som svenskarna älskade:

 • Hjälper till att minska mängden matolja som används vid matlagning, vilket förbättrar och främjar en hälsosam livsstil.
 • Glasflaskan säkerställer att du alltid vet när du ska fylla på den samt påverkar inte oljans smak eller kvalitet.
 • Garanterar en jämn sprutning av matlagningsytan, vilket minimerar slöseri samt överdriven användning av olja.


360 roterande foliofodral för att skydda iPads


Eftersom många använder sina iPads för arbetet och skolan behöver den här älskade gadgeten ett bra skyddstillbehör för att hålla den repfri. Denna 360 roterande iPad foliofodral passar din älskade iPad 10.2 (2019/2020) perfekt.

Fodralet har en hopfällbar design som gör att du kan använda det som ett stativ när du tar dina lektioner eller tar en paus för att se det senaste avsnittet av din nya favoritserie på Netflix. Det mjuka innerfodret säkerställer att skärmen förblir repfri och skyddad.

Funktioner som svenskarna älskade:

 • Dess framsida med sina tre fördjupningar låter dig välja den bästa visningsvinkeln för din iPad så att du inte anstränger ryggen eller nacken.
 • Håll foliofodralet bekvämt stängd tack vare dess diskreta elastiska band på framsidan för att kunna njuta av extra säkerhet.
 • Dess foder av PU- mikrofiber och polykarbonat-konstruktion skyddar enheten från oväntade fall och repor.


LED-lit rittavla i akryl för de spirande konstnärerna


LED-belysta ritplatta i akryl är en smart pryl för den smarta artisten. Denna lätta akryltavla gör spårning eller skapelse av handritade animationer till en härlig uppgift. Den kommer också med inbyggda LED-lampor med en smart minnesfunktion som kommer ihåg ljusstyrkan du hade ställt in tidigare.

Ritbordet är också ett perfekt val för unga spirande artister som kan bli frustrerade över sina nybörjarkurser. Använd den här enheten för att uppmuntra konstnärliga talanger samt hålla dem motiverade att fortsätta öva tills de är perfekta.

Funktioner som svenskarna älskade:

 • Använd den överallt! Den här ljusboxen drivas med en powerbank, USB-port eller väggladdare.
 • Dess kompakta design och slitstarka, högöverförande akryl gör det enkelt att förvara och använda.
 • Flimmerfritt LED-nät och smart ljusminne förhindrar dina ögon från ansträngning vid användningen.

Sveriges topp 5 favoriter!

Så, det var svenskarnas fem favoriter hos MyTrendyPhone Sverige. Letar du efter dina topp 5 prylar för att göra livet till en sommardag? Kontakta MyTrendyPhone så hjälper de dig att hitta din perfekta matchning!

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.