Här går vi igenom tre enkla steg för att sänka ditt företags elkostnader.

Steg 1. Välj rätt elavtal när priserna går upp och ner

Det brukar löna sig att välja ett elavtal utifrån verksamhetens specifika behov. Kanske passar ett rörligt elpris som följer marknadens svängningar bäst? Eller är ett tryggt och stabilt fastpris att föredra? Oavsett vilken prismodell du väljer får du ett förmånligt erbjudande med fossilfri eller ursprungsmärkt el från sol, vind och vattenkraft.

Att byta till E.ON är enkelt. Kunniga företagsrådgivare finns här för dig, hela vägen. Berätta om din verksamhet så får du all hjälp du behöver.

Steg 2. Få koll på energianvändningen

Rätt elavtal är förstås A och O för att hålla nere elkostnaderna. Men att följa verksamhetens förbrukning är en annan framgångsfaktor som inte ska underskattas. Med E.ONs digitala verktyg för företagskunder gör du detta enkelt.

I verktygen skapar du dig smidigt en helhetsbild av er energisituation. Se fakturor och energikostnader, analysera energianvändningen, skapa budgetunderlag och mycket mer. Allt samlat på ett ställe. På så sätt får du det du behöver för att gå vidare och minska förbrukningen.

Steg 3. Spara energi och sänk kostnaderna rejält

När du har rätt elavtal och koll på förbrukningen är det dags att lägga in sista växeln för en effektiv och hållbar verksamhet. Snart kommer du kunna se förändringarna på elfakturan.

Som företagskund hos E.ON kan du just nu boka ett kostnadsfritt energirådgivningsamtal (värde 895 kronor) med kunniga energirådgivare. I samtalet får du personlig vägledning och grundläggande information om hur du kan sänka energiförbrukningen och därmed få ner kostnaderna.

Därför är E.ON företagarnas bästa vän

  • Trygg och stabil energipartner med smarta energilösningar
  • Personlig rådgivning till alla företagare
  • Ett av marknadens bästa digitala verktyg för både små och stora företag
  • Fina specialerbjudanden och inspirerande digitala nyhetsbrev


0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.