Hos E.ON kan du teckna ett timprisavtal och se om det passar ditt företag. Med hjälp av E.ON-appen kan du enkelt styra förbrukningen mot timmarna med lägst elpris.

Testa timpris

Med ett timprisavtal varierar ditt elpris timme för timme, i stället för att du betalar samma pris per kWh per månad eller år. E.ON erbjuder ett av marknadens lägsta timpris, som baseras till 100% på elbörsens spotpris – inga dolda avgifter. 90% av E.ONs privatkunder som testat timpris har sänkt sina elkostnader.

Teckna avtal med timpris

Ett aktivt val bäst för ekonomin

Att göra ett aktivt val av elavtal är att rekommendera. Men det är inte alltid självklart vilket som är det bästa valet, och det finns flera parametrar som kan vara bra att ta hänsyn till när det är dags att teckna nytt elavtal. Hos E.ON kan du välja timpris eller ett rörligt pris som följer marknaden. Och självklart kan du alltid välja om ditt elavtal ska ha en fossilfri energimix, eller en förnybar energimix från sol-, vind-, vatten- och biokraft.

Personlig rådgivning ger mervärde

Tillsammans med E.ONs företagsrådgivare har du alla möjligheter att hitta den bästa prismodellen för just er. Och om du har andra energifrågor kan de hjälpa till med svaren.

– Rådgivningssamtalen brukar vara väldigt uppskattade. Vi lyssnar på vad verksamheten behöver och hjälper gärna till med allt från elavtal till optimeringstjänster, säger Carola, som är företagsrådgivare på E.ON.

Välj en trygg elleverantör med bra förmåner

Förutom personlig rådgivning och en stabil energipartner får du som är eller väljer att bli E.ON-kund bland annat fina specialerbjudanden och löpande digitala nyhetsbrev, med inspirerande läsning om smarta energilösningar, aktuell information om utvecklingen på elmarknaden och råd för en mer energieffektiv verksamhet.

Dessutom får du tillgång till E.ONs digitala tjänster för företagskunder, där du kan se era fakturor och energikostnader, analysera energianvändningen, skapa budgetunderlag och mycket mer.

Teckna förmånligt avtal direkt


Kan ett timpris sänka dina elkostnader?

Timprisavtal passar inte alla verksamheter, men hos E.ON kan du testa och snabbt se om det lönar sig för dig. Du kan byta till rörligt månadspris när du vill.

  • Inga dolda avgifter
  • Avsluta eller byt elavtal när du vill
  • Välj fossilfri eller förnybar energimix
  • Följ elpriset enkelt i appen

Testa timpris nu

0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.