Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1374 artiklar
Väx och få fler kunder till en fast månadskostnad!

  •  Slipp dyra konsulttimmar
  • Väx, utvecklas och få nya kunder regelbundet
  • Täta möten och uppföljningar

De flesta företagare, stora som små, vet att marknadsföring är viktigt, dels för hur företaget uppfattas men främst för att få in nya kunder och bygga relationer med dessa. Många småföretagare har dock varken tid eller tillräckligt med kunskap för att kunna sätta en noggrant planerad strategi för marknadsföringen och de digitala möjligheterna för att synas kan kännas som en stor djungel.

Våra kunder tycker

"Från att ha betalat en förmögenhet till över fem olika samarbetspartners varje månad, så har vi nu bytat till KCA Media för att få all vår marknadsföring samlad hos en konsult. Inte bara blir det billigare utan vi har en mer personlig kontakt och har mer att säga till om i vår utformning. Mycket nöjd då vi fått fler kunder tack vare våra utskick och förbättrade hemsida"

Många marknadsföringsbyråer slåss om de stora kunderna, eller så arbetar de på konsulttimmar, vilket för en småföretagare kan bli väldigt dyrt för några få timmars hjälp. Ett problem är också att många känner att trots att man anlitar extern hjälp, så måste man ändå lägga ner mycket tid på marknadsföringen själv i form av att ta fram material och content till byråerna.

- Det fanns ett stort hål för småföretagare som kände att de inte fick tillräckligt med hjälp av de byråer de testat på utan fick stå för mycket av arbetet själva ändå. Många vill ju kunna lägga ner sin tid på det de är bra på, man har ju redan tillräckligt i sitt knä som företagare som det är säger Katarina Andelic som är grundare av KCA Media.

- Jag såg därför potentialen i att starta ett företag som helt enkelt inriktar sig på att få de allra minsta att kunna växa utan att det kostar dem för mycket i både pengar och tid, fortsätter hon. 

De flesta är otroligt glada över att kunna samla all marknadsföringshjälp hos en samarbetspartner i stället för att behöva betala flera olika partners för olika typ av hjälp. Detta har gjort att kunderna sparat pengar och kunna lägga det till sin marknadsföringsbudget i stället.

Konceptet vi erbjuder dig som kund bygger på fyra olika småföretagarpaket till fasta priser:

Paket 1 – Sociala Medier 

Paket 2 – Sökordsoptimering

Paket 3 – Grafisk design

Paket 4 – En komplett digital marknadskoordinator

Våra kunder är nöjda

Vi har haft kunder som vi hjälpt att slå omsättningsrekord med hjälp av bland annat annonsering på sociala medier under 2020, trots de tuffa tider året bjudit på. Det är vi lika glada för som kunderna då det är ett bevis på att vårt koncept verkligen hjälper våra kunder att nå framgång.

Den personliga kontakten med kunderna är ett av framgångsrecepten för KCA Media. Vi sätter ingen maxgräns för möten och uppföljningar. Våra kunder känner att de kan ringa och mejla oss så fort de har en fråga eller fått en idé om något.

- Den öppna kommunikationen är av väldigt stor vikt för att skapa ett förtroende med kunderna, de känner verkligen att vi tar in och arbetar med deras företag som om det vore vårt eget, säger Katarina.

Vi lägger fram siffror och analyser för allt, det viktigaste är att kunna mäta vad som fungerar och inte fungerar, vilket uppskattas otroligt mycket av kunderna då de lär känna sitt företag och sin målgrupp mycket bättre.

De kunder som växt ordentligt och sedan känt sig redo för att anställa en marknadsförare heltid på företaget har även fått hjälp med detta. Vi anser att det är attraktivt för arbetsmarknaden att öppna upp möjligheten för företag att kunna och vilja anställa digitala marknadsförare i sina bolag senare, säger Katarina. De flesta företag kommer i framtiden att behöva ha den tjänsten inhouse, och vi hjälper gärna till att hitta rätt människor att anställa när man känner sig redo för det. 

Vårt motto är kort och gott att även de minsta förtjänar att växa och vi vill gärna bidra till en positiv utveckling både för småföretagare och arbetsmarknaden för våra marknadskollegor.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.