Avsändare E.ON Energilösningar

Vilken nytta gör konkurrenskraftiga avtal om de inte är utformade efter verksamhetens behov? Att kunna resonera med en kunnig rådgivare kan vara en viktig pusselbit när du ska teckna ett bra elavtal, särskilt med tanke på dagens marknadsläge och höga elpriser.

E.ONs dedikerade företagsrådgivare är redo när du vill prata elavtal. Genom att berätta om din verksamhet och vad ni behöver kan du få råd anpassade för just er.

Få rådgivning

Kontakta E.ONs företagsrådgivare för en dialog kring det bästa valet för din verksamhet just nu.

Kontakta oss för rådgivning

Ett aktivt val bäst för ekonomin

Att själv välja elavtal är att rekommendera. Det brukar löna sig och är oftast en förutsättning för att undvika onödigt höga elkostnader. Men det är inte alltid självklart vilket som är det bästa valet, och det finns flera parametrar som kan vara bra att ta hänsyn till när det är dags att teckna nytt elavtal.

Ska det vara rörligt elpris som följer marknadens svängningar eller ett tryggt och stabilt fastpris? Eller kanske ett expertförvaltat pris där ni ingår i en inköpspool tillsammans med andra?

Personlig rådgivning ger mervärde

Tillsammans med E.ONs företagsrådgivare har du alla möjligheter att hitta den bästa prismodellen för er. Och om du har andra energifrågor har de svaren. De hjälper gärna till med allt från elavtal till optimeringstjänster.

– Rådgivningssamtalen brukar vara väldigt uppskattade. Vi lyssnar på vad verksamheten behöver och hjälper till att välja det rätta elavtalet, säger Carola, som är företagsrådgivare på E.ON.

Välj en trygg elleverantör med bra förmåner

Förutom personlig rådgivning och en stabil energipartner får du som är eller väljer att bli E.ON-kund bland annat fina specialerbjudanden och löpande digitala nyhetsbrev, med inspirerande läsning om smarta energilösningar och uppdaterad information om utvecklingen på elmarknaden.

Dessutom får du tillgång till E.ONs digitala tjänster för företagskunder, där du kan se era fakturor och energikostnader, analysera energianvändningen, skapa budgetunderlag och mycket mer. Och företagskunder hos E.ON kan man alltid välja ursprungsmärkt el från sol, vind eller vattenkraft. På så sätt kan ni på ett enkelt sätt vara med och bidra till utvecklingen av mer hållbar elproduktion.
0 kommentarer
Du måste logga in för att skriva en kommentar. för att registrera dig som medlem.