Vass TM återförsäljare söker vass partner

1
1
Vox Connecting är ett virutuellt snabbt växande callcenter företag i en expansiv fas, vi arbetar idag med att utveckla företags kundrelationer genom telemarketing, kundservice och Inkommande tjänster.

Vi finns idag representerade med vår styrka i 3 länder i Europa (Sverige, Malta och Spanien) och vi levererar våra tjänster på de nordiska språken: svenska, norska och danska.
Vår nisch och absolut starkaste sida är att arbeta med säljande personal i säljande uppdrag.

Vi jobbar idag med en växande teleoperatör som säljer Fasttelefoni mot företag, och vi levererar det vi ska samtidigt som vi håller en väldigt hög kvalité och är väldigt nöjda med vår partner, vi har tidigare jobbat med många olika operatörer i olika brancher genom åren med allt från mindre till stora i olikabolag och positioner med fantastiska resultat, och har stor kännedom av telemarketing branchen.

Men nu känner vi att det är dags att växa mer och söker nya utmaningar och ett nytt projekt att köra samtidigt.

Som företag vill vi hela tiden utvecklas, vinna mark och gå framåt och söker en partner som vill samma sak. Tror ni att ni har de uppdrag vi söker och tror att vi kan vara den partner ni söker.
Då vill vi gärna veta mer om er och hur vi skulle kunna växa tillsammans, hör gärna av er mig via mail på telefon berätta mer om erat företag och hur ni jobbar.

Och har ni frågor om oss, tvivla inte på att kontaka oss!


Kontakt uppgifter
:
info@voxconnecting. com
www.voxconnecting.com
http://www.voxconnecting.com/#!kontaka-oss/co4a

+34 611284230
13
1
Hej Aziz! Söker ni fortfarande efter uppdragsgivare? Jag har ett elavtal mot företag som jag vill få ökad volym på. (Vi har även ett fint privat avtal) Lite kort om produkten: Ett rörligt förvaltningsavtal med en takrpisförsäkring. 100% grön el. 0-19kr månaden. Förvaltning: Nästan som aktie/fondförvaltning, el leverantören köper in elen från nord pool, nasdaq och OMX när den är som förmånligast. Takprisförsäkring: Precis som det låter som, en livsförsäkring fast för dyra elräkningar!. Med andra ord, förutsägbara priser, säker försäkring som skyddar mot pristopparna. Är du intresserad av detta? Finns mer info att få läsa! Skicka gärna ett mail till: [email protected]
Paul Hansson
Vad är det du behöver hjälp med?
13
1
Att utöka försäljningsvolymen! Uppsökande försäljning med andra ord! Skicka gärna ett mail till: [email protected] Så får du mer information! Mvh Yassin

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.