Avskaffande av förmögenhetsskatten.

507
1
Jag håller med i mycket av det Bäckström säger. Bort med förmögenhetsskatten.



Det är utmärkt att företagsamhetens frågor kommer fram i den politiska debatten på ett tydligt sätt. Det säger Urban Bäckström, vd för Svenskt Näringsliv, i en kommentar till den borgerliga Alliansens överenskommelse.



– Att få en konstruktiv debatt om hur vi kan skapa ökad tillväxt i Sverige med utgångspunkt i företagens situation är något som vi från Svenskt Näringsliv länge har efterlyst. Därför blir man glad över att dessa frågor lyfts fram av Alliansen i det dokument som presenterats efter deras möte i Bankeryd, säger Urban Bäckström, vd för Svenskt Näringsliv i en kommentar.



– Just förutsättningarna att våga driva företag och vilja anställa är de viktigaste inslagen som måste till för att lösa den situation som Sverige befinner sig i.



Urban Bäckström hoppas givetvis att även regeringen och samarbetspartiernas pågående överläggningar inför den kommande budgeten kommer att präglas av företagsamhetens- och företagens frågor.



– Gärna med konkreta förslag om avskaffande av de diskriminerande reglerna för fåmansbolag och ett avskaffande av den improduktiva förmögenhetsskatten som konkreta exempel, säger han.



Av: Joakim Bogdanoff, Svenskt Näringsliv
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.