Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1372 artiklar

I takt med att världen, vi själva och förutsättningarna för företagande förändras har också vi anpassat oss. Vi ökar innehållet av medlemsförmåner, pressar leverantörerna ytterligare och sänker alla kostnader för användarna.

Våra medlemsförmåner är till för alla företag som är medlemmar i Företagande.se, såväl stor som liten, andra generationens företagare eller det lilla uppstartsbolaget. Vi vill att alla ska få fördelar. Som medlem får du kostnadsfria avtalsmallar och du får tillgång till FöretagandePlus.

För att kunna ge dig det bästa inom medlemsvård samarbetar vi med Inköpscentralen. De är specialister på medlemsförmåner och hjälper sedan många år flera stora branschförbund att ge mervärde till sina medlemmar. Vi har alltså hamnat i rätt miljö. I samarbete med Inköpscentralen får vi specialbehandling med egna kampanjer och förmåner som bara gäller för oss.

Pressad avgift

Som du vet är vi en kostnadsfri community varför vi behöver ta ut en låg avgift för att kunna sköta FöretagandePlus. För att medlemsförmånerna ska passa alla har vi skapat tre nivåer. Det är en extremt pressad avgift för den första nivån. Den nivån räcker för de flesta. Vi har sedan en mellannivå för de som har lite större behov och vi har en högsta nivå för de som har börjat få ganska mycket inköpsbehov. På sätt kan alla spara väldigt mycket i relation till sin storlek. Nivåerna kostar 19 kr, 49 kr och 119 kr per månad.

Hoppa av och på precis som du själv vill

Vi lever som vi lär så det finns inga inlåsningar i våra abonnemang. Säg upp när du vill eller ändra nivå upp eller ner precis när du vill. Inga bindningstider. Vi mejlar en månadsfaktura. Vill du inte fortsätta betalar du inte.

Kom igång och testa