Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1355 artiklar

Experter på snabbtest

Som totalleverantör inom drog- och hälsotest tillhandahåller Provsvaret högkvalitativa snabbtester till privatpersoner och företag över hela Norden. Med Skandinaviens bredaste utbud, attraktiva priser och gedigen kunskap om drog- och snabbtester står vi sedan 2017 i folkhälsans tjänst, och arbetar dagligen med bemanningsföretag som Lernia och Adecco, mäklarfirmor, HVB-boenden och myndigheter. Vårt mål? Att bygga goda relationer och välmående organisationer.

Win win för alla

Genom att Covid-testa din personal borgar du som företagare för både säkerhet och lönsamhet på arbetsplatsen. Säkra och tillförlitliga resultat gör att vi på Provsvaret enkelt kan utesluta eller konstatera en pågående Covidinfektion, medan du som arbetsgivare kan undvika onödig frånvaro eller karantän av personal och i förlängningen spara tid och pengar. Ett antikroppstest från Provsvaret är dessutom en skattefri förmån för dina anställda eftersom det enligt Skatteverket fungerar som förebyggande behandling. Mer om det kan du läsa här!

Det blir därför inga arbetsgivaravgifter på förmånen av de fria testerna, och du som arbetsgivare får göra avdrag för omkostnader av testet.


Så fungerar Provsvarets Covid-test

Vårat Covid-test är ett så kallat antigen-test som snabbt detekterar förekomst av SARS-CoV-2 och pågående infektion med covid-19, oavsett symtom. Testet som är enkelt och smärtfritt att använda, kräver ingen utbildad vårdpersonal och kan därför utföras hemma eller på arbetsplatsen. Själva provtagningen utförs ytligt, med tops i näsan som blandas i ett provrör med vätska, för att sedan droppas på en medföljande testkassett där du erhåller resultatet efter ca 15–30 minuter. Med varje test kit medföljer även tydliga instruktioner som hjälper dig att tolka resultatet. 

Testet har hög tillförlitlighet och en känslighet på ca 97 % och över 99 % specificitet, vilket motsvarar sannolikheten för upptäckten av smitta hos en smittad patient, liksom sannolikheten av att ett positivt svar faktiskt är korrekt. Allt under förutsättning att testet genomförts korrekt enligt våra instruktioner förstås.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda de bästa testerna till våra kunder. Av den anledningen är samtliga av våra själv- och snabbtester CE-märkta enligt EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Av samma skäl är vi alltid noga med att förtydliga att vi inte 

kan ersätta medicinsk rådgivning fullt ut, däremot ge dig och dina anställda den information ni behöver för att gå vidare med lämpliga åtgärder och adekvat behandling. Tillsammans kan vi verka för en sundare arbetsmiljö och göra nytta för samhället. 

Beställ test här

Har du frågor som rör Covid-19 eller andra snabbtest? Välkommen att kontakta oss för fler CE-certifierade drog- och hälsotest som matchar ditt företags behov!
Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.